MaticMarketing nu ook gecertificeerd Meta (Facebook) Media Buying Professional

Frano, online marketing specialist en eigenaar bij MaticMarketing, heeft onlangs zijn Media Buying Professional Certificate van Meta behaald. Met deze certificering breidt MaticMarketing haar expertise op het gebied van online advertising op Meta (voorheen Facebook) verder uit, wat klanten ten goede komt.

Het Media Buying Professional Certificate is een geavanceerde training van Meta die diepgaande kennis en vaardigheden leert op het gebied van het inrichten en optimaliseren van mediacampagnes op Facebook en Instagram. Frano heeft tijdens de training geleerd hoe je doelgroepen effectief kunt targeten, budgetten optimaliseert en de prestaties van campagnes meet.

“Met deze certificering kan ik onze klanten nog beter helpen om hun online advertising doelstellingen te behalen,” aldus Frano. “Ik heb nu de kennis en vaardigheden om mediacampagnes te creëren die gericht zijn op de juiste doelgroep, met de juiste boodschap, op het juiste moment.”

MaticMarketing is een full-service online marketing bureau dat gespecialiseerd is in het helpen van MKB-bedrijven (waaronder kleding winkels) met het optimaliseren van hun online zichtbaarheid, social advertising en zoekmachine (Google) marketing. Met de toevoeging van het Media Buying Professional Certificate aan hun portfolio, kan MaticMarketing haar klanten nu nog betere service bieden op het gebied van online advertising.

Klanten van MaticMarketing profiteren van de volgende voordelen:

  • Gecertificeerde expertise in media buying
  • Gerichte en effectieve mediacampagnes
  • Optimale budgetbesteding
  • Meetbare resultaten

Benieuwd wat MaticMarketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Print Friendly, PDF & Email