MaticMarketing helpt Fab Luxe de show stelen met stijlvolle webshop

Yes, we did it again! De online catwalk van Fab Luxe, de trendy modeboutique, is live en klaar om fashionista’s te laten swipen en shoppen. En stiekem zijn we best een beetje trots op het resultaat.

Onze designers en developers hebben hun magie losgelaten op de nieuwe webshop, met als resultaat een gebruiksvriendelijke parel die de unieke stijl van Fab Luxe perfect weerspiegelt. Duidelijke navigatie, oogstrelende foto’s en handige beschrijvingen over de maten en fit? Check!

Ben je zelf ook een winkeleigenaar met dromen van een prachtige kleding webshop? Laat je inspireren door de successtory van Fab Luxe en neem contact op met MaticMarketing, de webshop bouwer met ervaring voor kledingwinkels die jouw visie tot leven brengt.

Fab Luxe is super enthousiast dat hun droomwebshop nu eindelijk tot leven is gebracht. De webwinkel is gebruiksvriendelijk, stijlvol en precies wat ze voor ogen hadden.

We vinden het te gek om met toffe merken als Fab Luxe samen te werken. “Het was een leuke uitdaging om een webshop te creëren die hun unieke stijl uitstraalt en waar klanten met plezier online shoppen,” aldus Frano van  MaticMarketing.

Benieuwd naar de nieuwe kleding webshop van Fab Luxe? Ga dan snel naar https://fabluxe.nl/ en laat je verleiden door de prachtige jurken, trendy accessoires en meer!

MaticMarketing: jouw partner in crime voor online succes voor o.a. kleding winkels.

#webdesign #webshop #fashion #kledingwebshop #webshopbouwerfabluxe #websiteontwikkelaarfabluxe

Zoek je een betrouwbare website bouwer voor het realiseren van de droomwebshop voor jouw kleding winkel? Neem dan contact op met MaticMarketing!

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,