Gratis Ontwerp

Ja dat lees je goed. Bij MaticMarketing laten we graag eerst zien wat we kunnen. Zo maken wij geheel vrijblijvend een eerste ontwerp voor jouw toekomstige website of webwinkel. Helemaal gratis! Binnen 10 dagen na het invullen van onderstaand formulier ontvang je een e-mail met een link naar jouw nieuwe site.

Vul snel onderstaand formulier in en ontvang binnen 10 werkdagen jouw ontwerp, het kost je minder dan 1 minuut van je tijd.

 

Jouw Tevredenheid is Gegarandeerd

100procent-tevredenheidsgarantie-niet-goed-geld-terug

Natuurlijk denken wij dat onze sites de beste sites zijn die je kunt krijgen. Maar, we geven toe dat we een beetje bevooroordeeld zijn. Daarom nodig we je uit om een gratis ontwerp te laten maken. Je loopt totaal geen risico, ben je niet tevreden dan brengen we niets in rekening of krijg je het volledige bedrag terug, zonder vervelende vragen of gedoe. Beloofd.

 

Vragen & Antwoorden

Hoeveel pagina's of producten bevat mijn site?

Jouw site kan zoveel pagina’s bevatten als je zelf wilt. Voor een webwinkel geldt hetzelfde: je kunt een onbeperkt aantal producten toevoegen.

Hoe lang duurt het voordat de site af is?

Dit wordt meestal bepaalt door de klant zelf. Binnen 10 werkdagen ontvang je een eerste ontwerp van ons. Afhankelijk van jouw feedback duurt het ongeveer een week voordat jouw wijzigingen zijn doorgevoerd en de site live staat. De meest voorkomende vertraging bij het maken van de site is het wachten op teksten en afbeeldingen, stuur deze dus zo snel mogelijk toe.

P.s.: Mocht je een deadline in gedachte hebben dan zorgen wij ervoor dat de site voor deze deadline live staat.

Ik wil dat jullie mijn site maken, wat moet ik nu doen (wat is het proces)?

Starten kan direct via het aanvragen van een gratis ontwerp. Wij nemen vervolgens contact met je op en maken binnen 10 werkdagen een ontwerp. Het enige wat we van jou verwachten zijn de foto’s en teksten (zie de vraag ‘Hoe lever ik foto’s en teksten aan?’ hieronder). Mocht je deze niet hebben dan kunnen wij deze ook voor je verzorgen.

Nadat je het ontwerp hebt ontvangen horen we graag wat je er van vindt en wat er eventueel gewijzigd moet worden, dat is alles.

Kunnen jullie mijn eigen logo, brochure ontwerp, etc. gebruiken voor mijn site?

Jazeker. We ontvangen graag jouw logo, brochure, flyers en andere materialen zodat we zo veel mogelijk rekening kunnen houden met de huisstijl van jouw bedrijf.

Hoe lever ik de foto's en teksten aan?

Het makkelijkst is om de teksten en foto’s in digitale vorm aan te leveren. Dit kan eenvoudig via een MS (Microsoft) Word (of soortgelijk) bestand. Afbeeldingen ontvangen we graag als .jpeg, .png of .psd (Photoshop) bestand. Het versturen van de bestanden kan via e-mail, een usb-stick of zelfs direct vanaf je telefoon via een (whatsapp)bericht (als je een telefoon hebt met een goede camera, zoals een iPhone 5 of nieuwer).

Wat als ik het ontwerp niet mooi vind?

Wij kunnen het ons niet voorstellen maar laten we eerlijk zijn. Smaken verschillen en het kan natuurlijk gebeuren dat je het ontwerp niet mooi vindt. In dat geval bespreken we wat je niet mooi vindt en hoe je het wél graag zou willen hebben. Met deze informatie maken we binnen een week een nieuw design voor je. Zonder extra kosten. Wij willen graag dat al onze klanten tevreden zijn met hun nieuwe site en bieden daarom tevens een niet-goed-geld-terug garantie.

Hoe gaat het met de betaling?

Je ontvangt pas een factuur als je helemaal tevreden bent. De eerste factuur omvat het eenmalige bedrag én de eventuele maandelijkse kosten (hosting) voor het eerste jaar. Daarna factureren wij ieder jaar vooruit. Je ontvangt dus ieder jaar een factuur voor het aankomende jaar. De eerste factuur moet vóór de livegang van de site worden betaald.

Werkt mijn site ook op mobiele apparaten zoals een iPhone of iPad?

Ja. Alle websites en webwinkels van MaticMarketing werken op smartphones en tablets zoals de iPhone en iPad. De meeste sites (zoals deze) zijn zelfs ‘responsive’. Dit betekent dat de site zich automatisch aanpast aan de schermgrootte. Probeer dit venster maar eens te verkleinen. Je zult zien dat de indeling automatisch aangepast wordt, cool hé!?

 

nu-nl

Er is geen betere tijd om te starten met een nieuwe site of webwinkel en met MaticMarketing is het zo geregeld. Bekijk ook eens het artikel dat in april op Nu.nl verscheen, over de aanhoudende groei van omzet van online winkels.

 

Gratis Ontwerp

Georgia Sarri - La Cucina di GeorgiaBrillante! De site van ons restaurant is hartstikke mooi geworden en we krijgen dagelijks nieuwe reserveringen binnen via de handige koppeling met Iens. Ook de nieuwsbrieven werken hartstikke goed!

Georgia Sarri, eigenaar bij Ristorante La Cucina di Georgia


WilmaMaticMarketing heeft ons echt een prachtige webshop geleverd met alles er op en er aan. De samenwerking was prettig en ongedwongen, ik ga MaticMarketing zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Wilma Texeira, eigenaar bij Bemvindo Portugese Lifestyle