Veelgestelde Vragen & Antwoorden

Wat kost een website?

MaticMarketing werkt met complete alles-in-1 pakketten met vaste eenmalige bedragen en een klein vast maandelijks bedrag voor (technische) updates en support. Hiervoor kun je ons altijd bellen als er iets niet helemaal lukt of als je bepaalde vragen hebt.

Hoeveel pagina's of producten bevat mijn site?

Jouw site kan zoveel pagina’s bevatten als je zelf wilt. Voor een webwinkel geldt hetzelfde: je kunt een onbeperkt aantal producten toevoegen.

Hoe lang duurt het voordat de site af is?

Dit wordt meestal bepaalt door de klant zelf. Binnen 10 werkdagen ontvang je een eerste ontwerp van ons. Afhankelijk van jouw feedback duurt het ongeveer 1 tot 2 weken voordat jouw wijzigingen zijn doorgevoerd en de site live staat. De meest voorkomende vertraging bij het maken van de site is het wachten op teksten en afbeeldingen, stuur deze dus zo snel mogelijk toe.

P.s.: Mocht je een deadline in gedachte hebben dan zorgen wij ervoor dat de site voor deze deadline live staat.

Ik wil dat jullie mijn site maken, wat moet ik nu doen (wat is het proces)?

Starten kan direct via het aanvragen van een gratis ontwerp, zie ook de prijzen pagina. Kies een pakket, vul de velden in en klik op de verzend-knop. Wij nemen vervolgens contact met je op en maken binnen 10 werkdagen een ontwerp. Het enige wat we van jou verwachten zijn de foto’s en teksten (zie de vraag ‘Hoe lever ik foto’s en teksten aan?’ hieronder). Mocht je deze niet hebben dan kunnen wij deze ook voor je verzorgen.

Nadat je het ontwerp hebt ontvangen bespreken we wat je er van vindt en wat er eventueel gewijzigd moet worden, dat is alles.

Bekijk het stappenplan

Kunnen jullie mijn eigen logo, brochure ontwerp, etc. gebruiken voor mijn site?

Jazeker. We ontvangen graag jouw logo, brochure, flyers en andere materialen zodat we zo veel mogelijk rekening kunnen houden met de huisstijl van jouw bedrijf.

Wat als ik het ontwerp niet mooi vind?

Wij kunnen het ons niet voorstellen maar laten we eerlijk zijn, het kan natuurlijk gebeuren dat je het ontwerp niet mooi vindt. In dat geval bespreken we wat je niet mooi vindt en hoe je het wél graag zou willen hebben. Met deze informatie maken we binnen een week een nieuw design voor je. Zonder extra kosten. Wij willen graag dat al onze klanten tevreden zijn met hun nieuwe site en bieden daarom tevens een niet-goed-geld-terug garantie.

Hoe gaat het met de betaling?

Wij factureren ieder half jaar vooruit. Je ontvangt dus ieder half jaar een factuur voor het aankomende half jaar. De factuur voor het eerste half jaar moet vóór de livegang van de site worden betaald.

Werkt mijn site ook op mobiele apparaten zoals een iPhone of iPad?

Ja. Alle websites en webwinkels van MaticMarketing werken op smartphones en tablets zoals de iPhone en iPad. De meeste sites (zoals deze) zijn zelfs ‘responsive’. Dit betekent dat de site zich automatisch aanpast aan de schermgrootte. Probeer dit venster maar eens te verkleinen. Je zult zien dat de indeling automatisch aangepast wordt.

Let op: als de site geen ‘responsive design’ heeft betekent dat niet dat deze niet werkt op mobiele apparaten. De site zal het perfect doen op bijv. de Ipad of iPhone. Het ontwerp is echter niet ‘responsive’ en past zich dus niet automatisch aan aan de schermgrootte.

Hoe(vaak) moet ik mijn site updaten?

Het regelmatig toevoegen van nieuwe content zoals teksten, foto’s en video’s is erg belangrijk en raden wij zeker aan. Nieuwe content zorgt er namelijk voor dat bezoekers terugkomen. Hoe vaak je jouw site moet updaten hangt af van het type site en wat je hier precies mee doet. Goede content is erg belangrijk voor een site omdat bezoekers graag ‘verse’ informatie voorgeschoteld krijgen. Daarnaast is het hebben van goede content de belangrijkste factor als het gaat om de positie van jouw site in de zoekresultaten.

Hoe lever ik de foto's en teksten aan?

Het makkelijkst is om de teksten en foto’s in digitale vorm aan te leveren. Dit kan eenvoudig via een MS (Microsoft) Word (of soortgelijk) bestand. Afbeeldingen ontvangen we graag als .jpeg, .png of .psd (Photoshop) bestand. Het versturen van de bestanden kan via e-mail, een usb-stick of zelfs direct vanaf je telefoon via een (WhatsApp)bericht (als je een telefoon hebt met een goede camera, zoals een iPhone 4 of nieuwer).

Ik heb een andere vraag...

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat het ons dan gerust weten. Stuur ons jouw vragen of opmerkingen door via onderstaand tekstvak en wij zullen ze binnen 2 dagen beantwoorden.